75

De reden voor het beginnen van dit blog heb je al in het allereerste (ofwel  allerlaatste/onderste) stukje op de voorpagina kunnen lezen, die sla ik hier maar even over.
Dus resten een paar woorden over Pit, daar is op www.dewolken.net (een soort ‘sometimes monthly webmag’) een heleboel over te vinden, vooral bij het vaste item ‘de avonturen van Pit’.
In de april2009-editie wordt uitgelegd waarom Pit die gewoon Piet heet zich Pit noemt, en zo kan je stukje bij beetje de hele tory samenstellen.

Maar wil je het persé in een paar woorden weten, ik ben natuurlijk een pro-actieve teamplayer zonder 9 tot 5 mentaliteit, vind alles een uitdaging en dan ben ik er nog eentje vergeten in dat rijtje. Verder kan u bij mij terecht voor filosofisch advies, religieuze en politieke knelpunten, voor de betere bredere kijk in het algemeen.

Op het moment ben ik bezig met een ‘how low can you go’-traject waar je (bijvoorbeeld) hier één en ander over kan vernemen
Mocht u het gevoel hebben dat dit tot lering, desnoods tot vermaak heeft gediend, vergeet dan niet om nog even hier langs te gaan om daar nog een beetje goed gevoel aan over te houden.

Maar let wel, morgen kan jou hetzelfde overkomen….

3xpit

3xpit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: